Violetta

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 27199 alkalommal

Bemutatás:

A Violetta egy latin-amerikai zenés, romantikus komédia, amely 2012. május 14-én indult a Disney Channel Latin Americán. Összesen 3 évadja van. Magyarországon 2013. november 11-én kezdődött az első évad. A sorozat összesen 240 részes.

Violetta nem tud a különleges zenei tehetségéről. Anyjától örökölte tehetséget , aki híres énekesnő volt, de tragikus balesetben meghalt, mikor Violetta kicsi volt. Apja, Germán sikeres üzletember, de szigorú és védelmező Violettával szemben. Titkolja Violetta elől anyja múltját és sorsát, hogy ne lépjen anyja nyomdokaiba. Ezután Madridba költöztek, ahol apja felnevelte és elzárta a többi hasonló korú gyerektől. Támogatta Violettát abban, hogy zongoraórára jár, de nem hagyta, hogy énekeljen és színészkedjen. Viszont visszaköltöznek Buenos Aires-be, és minden megváltozik. Violetta egy híres zeneiskolába, a Studio 21-be jár. Megismerkedik Angie-vel, a tanárával, aki a nagynénje is egyben. Aki segíti őt a tehetségének kibontakozásában. Közben megismeri Leon-t és Tomas-t, Diego-t, akik a szívéért küzdenek.

Albumok:

Violetta

Violetta

2012

Violetta dalszövegek (13 db):

Are You Ready For The Ride? video

Código Amistad hun video

Habla Si Puedes hun video

Hoy somos más video

Junto a ti hun video

Juntos Somos Más video

Nuestro Camino video

Ser Mejor video

Si Es Por Amor hun video

Te esperare video

Ven y canta video

Veo Veo video

Voy por ti hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább