Midnight Red

Zenei irányzat: Pop, electronic rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 935 alkalommal

Bemutatás:

Amerikai fiúbanda, 5 tagja Anthony (21), Eric (22), Thomas (23), Joey (25) és Colton(25) még nem annyira ismertek, de ahogy meghallgatod a fülbemászó dallamokat, nem tudom majd kiverni a fejedből őket.

Biográfia:

A csapat 2009-ben alakult Menudo néven, ám akkor még csak három tagja volt: Eric, Thomas és Anthony, így Joey Diggs Jr. és Colton Rudloff csak később kerültek be. Még ugyanebben az évben, a fiúk Kaliforniába költöztek, és nevük FLYTE lett. Kemény munka és próbák után egy olyan zenei producer figyelt fel rájuk, aki dolgozott már Akon-nel, Lady Gagával, Pitbullal, valamint Jennifer Lopez-el is. Aláírtak egy szerződést a Interscope Records-nál, majd ezek után a csapat ismét átnevezte magát, a ma is ismert nevükre, a Midnight Redre. 2011 tavaszán megjelent első saját számuk a One Club At A Time. Szintén 2011-ben a Midnight Red a NKOTBSB előzenekara volt a turnéjuk során és rengeteg jó kritikát kaptak. Debütáló albumuk Take Me Home néven jelent meg. Forrás: http://starity.hu/magazin/39902-feltorekvo-bandak-nyomaban-midnight-red/#ixzz2zVclPMye Tagok ( képen balról jobbra) : Colton Rudloff, Eric Secharia, Joey Diggs Jr.,Thomas Augusto, Anthony Ladao.

Midnight Red dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább