Sam Smith

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2950 alkalommal

Bemutatás:

KARRIER

Breakthrough (2012-2013)

2012 októberében közreműködött Disclosure kislemezében, a Latchben. 2013 februárjában megjelentette a debütáló single-jét, a népszerű Lay Me Downt.

Mindeközben a Naughty Boy kislemezében is szerepet kapott, a La La La-ban.

Megjelentett egy EP-t, amin négy dal kapott helyet (beleértve a Lay Me Downt). A Stay With Me premierje 2013. május 26-án volt a BBC rádióban, amivel megnyerte a BRIT Critics' Choice-díjat.

In the Lonely Hour (2013-napjainkig)

A Stay With Me áttörő sikert hozott számára, aminek hullámai éppen elérték hazánkat és az Egyesült Államokat. Smith dolgozni kezdett az első lemezén, ami az In the Lonely Hour címet kapta. A Money On My Mind 2014. február 14-én jelent meg, míg a lemeze május 26-án, a Capitol Records gondozása alatt. Az albumot a viszonzatlan szerelmeiről írta, hiszen eddig senki nem érdeklődött felé.

2014 januárjában elindította az amerikai karrierjét is, fellépett olyan műsorokban, mint a Late Night With Jimmy Fallon és Saturday Night Live (előadva a Stay with Me-t és a Lay Me Downt).

Időközben a Lay Me Downt elkezdték összehasonlítani Avicii és Adam Lambert közös felvételével, ami ugyanezt a címet kapta. "Adam Lambert egyszerűen lenyűgöző. Adam folytasd, amit csinálsz, mert fantasztikus vagy. Sokkal régebb óta van a szakmában mint én, szóval próbálom senkihez sem hasonlítani magamat, teljesen mások vagyunk."

Smith előadta az Államokban népszerű Stay With Me-t a 31. MTV Video Music Awardson, 2014. augusztus 24-én.

Harmadik kislemeze a Like I Can lett, ami december 7-én jelent meg az iTuneson hivatalosan.

Samnek az év vége elhozta első címlapját a Teen Vogue-nál, emellett a rangos zenei díjátadón, a Grammy-n, hatszoros jelölést is bezsebelhetett.

MAGÁNÉLET

Sam Smith júniusban coming-outtal jelentkezett. "Soha nem volt kapcsolatom ezelőtt. Egyedül egyoldalú párkapcsolataim voltak, ahol a partnerem nem szeretett viszont. Azt hiszem, mindig a rossz úthoz vonzódom. “In the Lonely Hour” egy srácról szól, akibe beleszerettem tavaly és ő nem viszonozta az érzéseimet. Már túl vagyok rajta, de nagyon sötét időszakon mentem át. A tény miatt, hogy senki nem szeretett ezelőtt, nagyon magányosnak éreztem magam. Rossz dolgokra gondoltam, és csak arra tudtam gondolni, válasszam a boldogságot vagy a fájdalmat?"



Forrás: starity.hu

Sam Smith dalszövegek (25 db):

Burning video

Fire On Fire video

Good Thing

Him

I'm Not the Only One hun video

I've Told You Now video

Lay Me Down video

Life Support

Like I Can video

Make It to Me video

Midnight Train video

Money On My Mind video

Nirvana video

Not in That Way

One Last Song video

Reminds Me of You

Restart video

Say It First video

Writing's on the Wall video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Vascicu Hozzászólás ideje: 2015-02-26 15:39:13

Utolsó bejelentkezés:
2017-04-06 21:22:18

Véleménye a(z) "Sam Smith" előadóról:

Szeretnem a Like I can es a La la la forditasat, ha lehetseges. Koszi!!!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább