Henry Krinkle

Zenei irányzat: Elektronikus
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1088 alkalommal

Bemutatás:

Észt származású amerikai DJ.

Weboldal:

Biográfia:

Az észt származású Henry Krinkle már kiskorában is inkább a potmétereket csavargatta a lányok fürtjei helyett, ezért nem meglepő, hogy az elektronika műfajában szerez magának egyre nagyobb nevet világszerte.

Az önmagát nyertesként aposztrofáló ("I know I'm a G. I make music, I cook and I always please my woman - winner.") Krinkle New York-i taxisként és sanghaji tanárként is bizonyított már az életben, mielőtt végleg befutott volna DJ-ként.

2012-ben kiadott mixalbumát - amelyen olyan ismert nevek, mint GOLD PANDA és a FOUR TET szerzeményeit gondolta újra - egyszerűen úgy jellemzi, mint „az új, mégis furcsán ismerős dallamok gyűjteménye, amely a floridai Wellington lovaspóló pályája és a közelben fekvő mocsár közötti ártéren virágzik.”

A JAMES BLAKE-től és a MOUNT KIMBIE-től merítő H.K. Stay című gigaslágere mellett friss szerzeményekkel érkezik a magyar közönséghez is.

Henry Krinkle dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább