ZAYN

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1549 alkalommal

Bemutatás:

Zain Javadd Malik 1993. január 12-én született, West Lane-ben Bradfrodban, az Egyesült Királyságban. A családjával Bradford East-Bowling nevű részén laktak. Az apja, Yaser pakisztáni, édesanyja Patricia (Trisha) angol.
A Tong művészeti és sport középiskolában tanult, ami a környék egyik legelitebb környezetében található. Zayn átiratkozott, amikor előző iskolájából kirúgták verekedés miatt. A srácot többen szekálták arab vére miatt. Már 11.-ben letette az irodalom érettségijét és angol tanár szeretett volna lenni. Zayn mindig is kreatív gyerek volt, aki szeret rajzolni és elvonulni. Szerepelt a Grease iskolai musicalben, ahol főszereplő volt.

Zayn a brit X-factor 7. szériájába jelentkezett, 165616-os sorszámmal, Manchesterben. Zayn válogatásán Louis Walsh, Nicole Scherzinger és Simon Cowell volt ott, és mikor megkérdezték Zaynt, hogy miért jelentkezett annyit válaszolt, hogy "Kalandra vágyom", ám a fiúk 2013-as filmjéből kiderül, hogy Zayn igazából azért jelentkezett, hogy mindent visszaadhasson a családjának, amit ő kapott tőlük. Mariotól a Let Me Love You-t énekelte, és tovább jutott három igennel. A One Direction történelme a műsorban kezdődött el. Bár az öt fiú (Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson és Zayn Malik) szólóban jelentkezett, csak együtt, csapatként juthattak tovább. A négy mentor még a válogató második fordulójában rakta őket össze. A One Direction nevet Harry Styles találta ki, aki hamar a csapat lelke lett. A fiúk a Torn akusztikus verzióját énekelték a mentorok házában, amivel tovább jutottak az élő showba. Egészen a Top 3-ig meneteltek, majd a döntő előtt kiestek. A nyertes daluk, a Forever Young, ennek ellenére kiszivárgott és nagy sikernek örvendett az interneten. A csapatnak itt nem lett vége: Simon Cowell felkarolta őket és 2 millió fontos szerződést írtak alá a Syco Recordsszal. 2011 áprilisiában bejelentették, hogy dolgozni kezdenek a debütáló albumukon.

Albumok:

ZAYN dalszövegek (9 db):

BeFoUr video

Cruel (with Snakehips) video

Fingers video

iT's YoU video

Like I Would video

Pillowtalk video

Who

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább