Michał Szpak

Zenei irányzat: Pop, Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 638 alkalommal

Bemutatás:

Michał Szpak (Jaslo, 1990. november 26. –) lengyel énekes, a 2011-es lengyel X-Faktor című tehetségkutató második helyezettje. Ő képviseli Lengyelországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon, Stockholmban a Color of Your Life című dalával.

Szpak egy dél-lengyelországi kisvárosban, Jasłoban született és művész családból származik. Három testvére közül (két nővére és egy öccse van) az egyik nővére Marlena, hazájában elismert operaénekesnő. Michał már kilenc éves korában kezdett el énekelni és ekkor kapta élete első zenei díját is. Kezdetben Michael Jackson, Marilyn Manson, a Queen és David Bowie zenéje motiválta. Jelenleg Freddie Mercury a példaképe. Gimnáziumi éveiben egy hard rock zenét játszó együttes egyik tagja volt. Jelenleg Varsóban él, ahol egy lengyel magánegyetem humán tagozatán tanul pszichológiát.

Michał Szpak dalszövegek (1 db):

Color of Your Life video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább