Lena Katina

Lena Katina
Teljes név: Lena Katina
Együttes: t. A. T. u.
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 2, összesen 3966 alkalommal

Bemutatás:

Jelena Szergejevna Katyina (oroszul: Елена Сергеевна Катина; Moszkva, 1984. október 4.), ismertebb nevén Lena Katyina, a t.A.T.u. orosz együttes egyik tagja; a másik tag Julija Volkova.

Biográfia:

1984. október 4-én született Moszkvában, a Katyin család első gyermekeként. Apja, Szergej Katyin, a popiparban dolgozott, anyja Inessa Katyina. Fiatalabb féltestvérének Katyának más az apja, míg másik féltestvérének Ivannak az anyja. Az egész család ortodox vallású.
1992-ben csatlakozott egy híres orosz gyerek együtteshez, amelynek az „Avenue” nevet viselte. Három évig volt a csapat tagja, majd beválasztották a Neposedi, szintén gyerekekből álló együttesbe.
Ebből az együttesből 15 éves korában lépett ki, ekkor választották be az akkor még Tatu nevet viselő zenei projektbe. Julija Volkova, aki szintén a Neposedi tagja volt, – és ezzel együtt Lena legjobb barátnője – hamarosan csatlakozott a t.A.T.u-hoz.
Lena szeret táncolni, műkorcsolyázni, úszni, zongorázni, olvasni és lovagolni. Ezek mellett elismert zongoraművész, továbbá nagyon jól beszél angolul.
2006-ban egy interjúban elmondta, hogy régebben Led Zeppelint, Deep Purple-t, és Pink Floydot hallgatott.

Zenekarai:

t. A. T. u.

t. A. T. u.

(ismeretlen - napjainkig)

Lena Katina dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább