Pontus Norgren

Pontus Norgren
Teljes név: Pontus Norgren
Együttes: HammerFall
Hangszer, szerep: ritmus gitár
Szerző: Zeneszerző
Megtekintve: Ma 2, összesen 892 alkalommal

Bemutatás:

Pontus Norgren személyében megvan a Hamerfall új gitárosa. A Stefan Elmgren helyére érkezett zenész korábban a The Poodles tagja volt.

Biográfia:

Stefan Elmgren polgári foglalkozása miatt döntött úgy, hogy kilép a Hammerfall zenekarból, hiszen repülőgép-pilótaként már nem tudott volna részt venni a turnézásban. Pontus örömmel vállalta, hogy helyére áll, ugyanis elmondása szerint bár mindig is jól érezte magát a The Poodles tagjaként, de közben arra is vágyott, hogy egy kicsit keményebb zenét játszhasson.

Pontus egy fantasztikus gitáros, akinek a zenei gyökerei az Accept zenekar stílusából, illetve a neoklasszikus heavy metal zenéből erednek - mondta Anders Johansson, a Hammerfall dobosa. - Évek óta ismerem, s tudom, hogy mire képes zenészként és emberként.

Stafan Elmgren-t nem lesz könnyű pótolni, ugyanis nagyon karizmatikus és karakteres zenész - tette hozzá Joacim Cans énekes, aki azt is elmondta, hogy a zenekar jelenleg egy különleges CD, illetve egy DVD kiadására készül.

A Masterpieces című nagylemezen kedvenc dalaik feldolgozásai lesznek hallhatóak.

Zenekarai:

HammerFall

HammerFall

(ismeretlen - napjainkig)

Pontus Norgren dalszövegek:

Falling Behind (Dead by April) hun video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább