Tomo Miličević

Tomo Miličević
Teljes név: Tomo Miličević
Együttes: Thirty Seconds to Mars
Hangszer, szerep: szóló gitár
Szerző: Zeneszerző
Megtekintve: Ma 2, összesen 1014 alkalommal

Bemutatás:

Tomo Miličević 1979. szeptember 3-án született Tomislav Miličević néven Szarajevóban, Bosznia-Hercegovina-ban. Legtöbben az amerikai rock banda, a 30 Seconds To Mars gitárosaként ismerhetik.

Biográfia:

Tomo 1979. szeptember 3.-án született Bosznia-Hercegovinában. Szülei: Tonka és Damir Milièeviæ, testvérei Ivana Milièeviæ és Filip. Zeljko "Bill" Milièeviæ, a virtuóz hegedűművész Tomo nagybátyja.
Szülei egy jobb élet reményében Michigan-be költöztek, amikor Tomo 8 éves volt.
Először hegedült, majd gitározni kezdett. Elsõ gitárját édesapjával közösen készítette el. 17 éves volt, amikor elsõ dalait írta. Úgy nyilatkozott, hogy zenéjére hatással volt a Led Zeppelin, Deep Purple, és a Metallica.
Szakácsként végzett a főiskolán, de az igazi szenvedélye a zene maradt. Michiganben be is lépett a helyi zenekarba, a Morphic-ba.
2003-ban úgy döntött végleg abbahagyja a zenélést, amikor a 30 Seconds To Mars menedzsere elhívta egy meghallgatásra, mert Solon Bixler kilépett a zenekarból. Tomo már a kezdetektől rajongott a zenekarért, így hatalmas megtiszteltetésnek érezte, amikor 200 jelentkezõ közül, õt választották ki az új gitárosnak. Először nem is tehetségével, hanem kedves személyiségével győzte meg a zenekar többi tagját. 2003. február 3.-án lépett fel először nyilvánosan Jared, Shannon és Matt oldalán a The Late Late Show-ban.
Egy interjúban elmondta, hogy amikor A Beautiful Lie album Modern Myth címû dalát rögzítették, felhívta az édesapját, hogy elmondja neki az általa készített gitáron játszotta fel a dalokat.
A 30 Seconds To Mars harmadik stúdió albuma 2009. december 8.-án jelent meg 'This is War' címmel. a lemez 12 dalt tartalmaz. érdekessége, hogy 2000 féle lemezborítóval jelent meg, mely a rajongók fényképeit tartalmazza.
Jelenleg a zenekarával vesz részt az Into The Wild elnevezésű turnén.

Tomo Miličević dalszövegek:

Capricorn ( A Brand New Name) (Thirty Seconds to Mars) hun video

Edge Of The Earth (Thirty Seconds to Mars) hun video

End of the Beginning (Thirty Seconds to Mars) hun video

Kings And Queens (30 seconds to Mars) video

The Mission (Thirty Seconds to Mars) video

Welcome to the Universe (Thirty Seconds to Mars) video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább