Christian "CC" Coma

Christian "CC" Coma
Teljes név: Christian "CC" Coma
Együttes: Black Veil Brides
Hangszer, szerep: dob
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 1, összesen 1311 alkalommal

Bemutatás:

Christian Coma 1984. Április 21-én született, Los Angelesben.Kedvenc szine a zöld.Szabad idejében szeret a parton sétálni, a barátaival lógni és a kedvenc sorozatait nézni, mint például a Family Guy.17 éves kora óta dobol.Jazz dobosként kezdett.Legnagyobb hatással voltak rá: Pendulum, Deadmau5, As I Lay Dying, In Flames, és a Rise Against. Az évek során sok együttesben volt."Legfeljebb 12"-állitja CC.2010 óta ő a "BVB" dobosa.Valójában ő előbbről ismerte őket, és már játszott is velük párszor, úgyhogy ez könnyű volt a számára.Ő és Sandra jó barátokká alakultak.

Biográfia:

Christian "CC" Coma az amerikai rockbanda, a Black Veil Brides jelenlegi dobosa 2010 óta.
Mielőtt csatlakozott a Black Veil Brides-hoz, már egy ideje ismerte a srácokat, zenélt is már velük korábban.
Sandra és ő idővel jó barátok lettek.
Olyan együttesek voltak rá hatással mint: Pendulum, Deadmau5, As I Lay Dying, In Flames, és a Rise Against.
Nagyon sok zenei műfajt kedvel amelyek befolyásolják zenéjét is.Ezek közül néhány: jazz, metal, trance, rap, elektornikus zenék.
A Black Veil Brides előtt több együttesben is zenélt már.



Set the World on Fire


Az együttes második stúdió albuma 2011 Június 14-én jelent meg a Lava Music/Universal Republic Records gondozásában.Egy ideig úgy volt, hogy az album címadó dala, a "Set the World on Fire" a Sikoly 4. részének egyik filmzenéje lesz, végül a szám nem került bele a filmbe.Később azonban bejelentették, hogy egy másik filmben ( "Transformers: Dark of the Moon") hallható lesz az dal.
Az albumról az első megklipesített szám a "Fallen Angels", ami az Egyesült Királyságban Május 1-jén, míg az USA-ban 10-én jelent meg.
A következő videó a The Legacy című számhoz készült, amit Patrick Fogarty rendezett, és 2011 június 6-án volt a premier YouTube-on.Ezt követte a 3. "Rebel Love Song", amit Október 19-én raktak fel a banda hivatalos YouTube oldalára.


Buried Alive Tour

Október végén az együttesnek több fellépését is le kellett mondania, de pár héttel később újra folytatták a turnézást, olyan együttesekkel mint az Avenged Sevenfold, az Asking Alexandria és a Hollywood Undead.


Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones

A Black Veil Brides harmadik, és egyben legújabb albuma 2013 Január 8-án jelent meg, de már Október 31-én elő lehetett rendelni.
Az album rock opera koncepciós album.
A borító Richard Villa munkája, aki a We Stitch These Wounds, a Set the World on Fire, és Rebels borítóit is készítette.
2012 December 12-én megjelent az "In the End" videója, amit egy hét alatt, több mint egy millióan néztek meg.
Az albumon a "Lost It All" című számban hallható az Automatic Loveletter énekesnője Juliet Simms, a "Days Are Numbered" számban pedig a The Used énekese, Bert McCracken.


Legion of the Black

A "Legion of the Black" egy "teljes hosszúságú film", ami a Black Veil Brides új albumának történetét mutatja be vizuálisan.
A film kijelölt színházakban lesz látható 2013-ban.
Az első három vetítés Los Angeles-ben a The Silent Movie Theater-ben volt, 2012 December 21 és 23 között, ahol Andy meg is jelent, hogy meglepje a rajongókat.



The Church of the Wild Ones Tour és Kerrang! Tour

Az együttes Január és Március között Észak-Amerikában turnézik, hogy népszerűsítse legújabb albumát.Februárban kis szünetet tartanak, és fő fellépőként csatlakoznak a Kerrang! Tour-hoz, majd visszatérnek Észak-Amerikába, hogy befejezzék a "The Church of the Wild Ones Tour"-t.




Kedvencei
itala: Wild Cherry Pepsi
színe: zöld
sorozatai: Family Guy, Entourage, Curb Your Enthusiasm

Zenekarai:

Christian "CC" Coma dalszövegek:

Goodbye Agony (Black Veil Brides) video

World of Sacrifice (Black Veil Brides) video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább