Vanessa Morgan

Vanessa Morgan
Teljes név: Vanessa Morgan
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 1399 alkalommal

Bemutatás:

Vanessa Morgan Mziray 1992. Március 23.-án született, Kanadában, azon belül Ottawaban. Kanadai énekes - színésznő. A gimnáziumot Ottawaban végezte el.
Vanessa karrierje már elég fiatalon elkezdődött, ugyanis elnyerte a Junior Miss America címet. Különböző eseményeken, például hokimeccseken előadta a Himnuszt. Kiemelkedő szóbeli készsége van. Első jelentős szerepét a Family Channel sorozatában, a The Latest Buzzban kapta, ahol ő formálta meg Amanda Pierce karakterét, két éven át. A Frankie and Alice című filmben ő alakította a fiatal Frankiet, Halle Berry oldalán. Majd Jennifer Stoneval szerepelt együtt a Harriet, a kém című filmben. Első főszerepe a My Babysitter's a Vampire nevű filmben volt, mint Sarah, 2010-ben, amit 2011-re átalakítottak sorozattá. A film a sorozat alaptörténetéül szolgál. A Disney saját gyártású filmjében, a Geek Charmingban ő alakítja Hannaht, olyan színésznők mellett, mint a Pretty Little Liars Alisonja, Sasha Pieterse, vagy mint Sarah Hyland.
Érdekességek:
- Tud zongorázni, gitározni.
- Szabdidejében teniszezik, síel, és úszik.

Zenekarai:

Vanessa Morgan dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább