Siva Kaneswaran

Siva Kaneswaran
Teljes név: Siva Kaneswaran
Együttes: The WANTED
Hangszer, szerep: ének
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 2, összesen 796 alkalommal

Biográfia:

Siva Kaneswaran ír származású énekes, akit legtöbben a The Wanted nevű fiúcsapatból ismerhetnek.

Család, kezdetek

Siva 1988. november 16-án született Írországban. Az ír főváros, Dublin egyik külvárosában, Blanchardstown-ban nőtt fel Sri Lankáról származó édesapjával, és ír származású édesanyjával. Hat testvérén kívül van egy ikerbátyja, akit Kumarnak hívnak.

A fiú 16 évesen kezdte a karrierjét modellként, a fotósok teljesen odavoltak Siva férfias és szögletes arcától, így leszerződött a Storm Model Management-hez.

Ezután következett a színészkedős időszaka, 2008-ban nyolc epizód erejéig szerepelt a Rock Rivals nevű tévésorozatban, ahol Carson Coombst alakította. A sorozatban az ikertestvére is vele együtt játszott, ő Caleb Coombs karakterét kapta.

Ugyanebben az évben újra a tévéképernyőn kötöttek ki bátyjával, az Uncle Max című sorozatban játszottak egyetlen epizód erejéig.

The Wanted

2009-ben Jayne Collins szeretett volna egy fiúcsapatot összeállítani, ezért meghallgatásokat szervezett. (Nem mellesleg ő alkotta a The Saturdayst és a kevésbé ismert Parade-t is.)

Sivara egy modellfotója miatt figyelt fel, meghallgatta, és mivel jónak találta, ezért bevette a csapatba, így létrejött a The Wanted Nathan Sykes, Tom Parker, Max George, Jay McGuiness és Siva Kaneswaran összerakásából.

Nem sokkal a megalakulásuk után már a debütáló albumukon kezdtek dolgozni, olyan producerekkel és énekesekkel, mint Guy Chambers, Taio Cruz és Steve Mac. Debütáló daluk, az All Time Low 2010 júliusában jelent meg, az angol lejátszási lista élén szerepelt egy hétig, majd még 17 hétig a top 40-ben volt bent.

2010. október 25-én megjelent debütáló albumuk The Wanted címmel, ami a brit albumeladási lista ötödik helyéig kúszott fel.

2011 januárjában a csapat elkezdett dolgozni második stúdióalbumukon, az első dal a lemezről, a Gold Forever 2011 márciusában debütált. Szintén márciusban 16 állomásos turnára indultak, melynek neve The "Behind Bars" Tour volt. Ez év júliusában megérkezett a második szám, a Glad You Came, ami már nem csak az Egyesült Királyságban volt sikeres, hanem meghódította egész Európát, Ausztráliát, és Amerikát is, a csapat hatalmas népszerűségre, és nagy rajongótáborra tett szert. A dal Nagy-Britanniában két hétig,Írországban öt hétig volt listavezető,három millió darab kelt el a kislemezből és az előkelő harmadik helyet is megszerezte a Billboard Hot 100-as listáján.

2011 októberének közepén jelent a harmadik kislemez Lighting címmel.

2011. november 7-én megjelent második nagylemezük Battleground címmel. Az album nagy sikereknek örvendett a szigetországban, az eladási lista második helyén végeztek.

2011. december 26-án jelent meg a Warzone című kislemez, majd hozzá a klip is.

Ezek után a csapat már tényleg nagyon sikeres volt Európa határain kívül is, Amerikába is többször hívták őket turnézni, valamint állítólag a most készülő harmadik lemezükön Justin Bieberrel és Chris Brownnal fognak együttműködni.

2012. április 24-én újabb klipjük jelent meg, a Chasing The Sun, ami az előzőekhez képest szintén több országban lett listavezető dal.

2012 októberében a fiúk kiadták legújabb kisfilmjüket, ami az I Found You nevet viseli, és amihez a videót Los Angeles-ben forgatták.

Érdekességek

- Kedvenc bandája a Switchfoot.

- Kedvenc dala Lionel Richie-től a Hello.

- Kedvenc focicsapata a Manchester City vagy a Bolton.

- Kedvenc színe a kék.

- Kedvenc állata a kutya.

- Gyerekkori kedvenc tévéműsora a Buffy a vámpírok réme volt.

- Mostani kedvence a South Park.

- Kedvenc napja a szombat.

Zenekarai:

Siva Kaneswaran dalszövegek:

A God Day For Love To Die (The WANTED) video

Behind Bars (The WANTED) hun video

Dagger (The WANTED) hun video

Demons (The WANTED) video

If We're Alright (The WANTED) video

Mad Man (The WANTED) video

Say It On The Radio (The WANTED) hun video

Turn it off (The WANTED) video

Weakness (The WANTED) hun video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább