Masahito Yamazaki

Masahito Yamazaki
Teljes név: Masahito Yamazaki
Együttes: LM.C
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 422 alkalommal

Bemutatás:

Maya az LM.C előtt más zenekarokban is játszott, de nem mint énekes hanem gitáros ként. Előző bandák pl. SINNERS, Ishihara Gundan és még Miyavi gitárosa is volt Mayataan néven. Aztán megalakult az LM.C 2006-ban. Visual/Oshare Kei stílust képviselik.

Biográfia:

Az LM.C rövidítése Lovely-Mochocang.com. 2006. október 04.-én írták alá a szerződést az első lemezükre amit ki is adtak. A Gold és Silver album az Oricon lista 13. és 16. helyén nyitottak. 2006. november 17.-én már az Asahi TV fesztiválján is felléptek olyan csoportokkal mint az Alice Nine. 2007-ben pedig koncertet adtak Shibuya-ban február 03.-án. 2007. január 31.-én kiadják híres számukat az Oh My Juliet-t amihez videót is készítenek ezt követően megjelenik a Glitter Loud Box album és turnéra indulnak. A nyári turné során kiadásra kerül a sikerszéria második nagy száma a Boys and Girls. November 09.-én egy francia cég európában is megjelenteti az albumot. A január-február alatt tartó európai turné során felléptek a következő országokban: Spanyolország, Olaszország, Anglia, Németország, Svájc, Finnország és Franciaország. A turné után sorra jelentetnek meg kislemezeket. 2009 a nagy visszatérés volt hiszen megjelentetésre került a két nagysikerű kiadás a Punky Heart és a GHOST HEART is. 2010-ben pedig világkörüli turnéra indultak, ahol Ázsiát, Európát és az USA-t is érintették.

Zenekarai:

LM.C

LM.C

(2006 - napjainkig)

Masahito Yamazaki dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább