Mizui Shinji

Mizui Shinji
Teljes név: Mizui Shinji
Együttes: LM.C
Hangszer, szerep: ritmus gitár
Megtekintve: Ma 1, összesen 280 alkalommal

Bemutatás:

1974. november 17-én látta meg a napvilágot Nagatoban Aiji. A kedvenc színe a lila és a vörös, hobbija telefonozás, videojátékok, alvás, vásárlás. Előző bandái SIAM SHADE's roadie, Mona Lisa(énekes), Kalen, Pierrot. Vércsoportja A, kb. 177 cm magas; sokat cigizik (de már 5 éve leszokott) ; szereti a mobilját; allergiás a pollenre; szeret enni, de nem főz; korán kel, hogy reggel tudjon futni és van egy macskája. Aiji nagyon különc srác, de rendes. A nőideálja egy aranyos lány, aki felelősségtudó, barátságos és alacsony.

Biográfia:

Ez előző bandájukban a Pierrot-ban ő volt a vezető gitáros még a feloszlása előtt 2006-ban. A Pierott-ban Aiji csinálta a dalok nagy részét, de szöveget még sose írt hozzájuk. Régebben énekes szeretett volna lenni és ez a lehetőség neki meg is adatott akkor amikor a Mona Lisa nevű együttes tagja volt. Amikor viszont elkezdett gitározni rájött, hogy az éneklés nem neki való és azóta is gitározik. Aiji általában és ránézésre is egy nyugodt személyiség és ritkán látni őt mosolyogni, de sokan mondják azt róla, hogy nagyon hamar összebarátkozik bárkivel. Amikor a Pierrot feloszlott elkezdett szólókarriert felépíteni és egy új bandával próbálkozott amiben jelenleg is van. Az LM.C-t (Lovely Mocochang.com) ketten alkotják Maya-val és ekkor kezdett megváltozni a stílusa is.

Zenekarai:

LM.C

LM.C

(2006 - napjainkig)

Mizui Shinji dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább