Jang Hyun Seung

Jang Hyun Seung
Teljes név: Jang Hyun Seung
Együttes: B2ST
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 1229 alkalommal

Bemutatás:

Jang Hyun-seung 1989. szeptember 3-án született Szöulban. Van egy húga, akit Geurim-nek hívnak.
Jelenleg a Dongshin Egyetemen tanul (ösztöndíjasként), alkalmazott zene szakirányon. Ugyan ezen az egyetemen tanul négy másik csapat tag is.

Biográfia:

Hyun Seung karrierje 2004-ben kezdődött miután részt vett egy YG meghallgatáson. Ugyan a harmadik fordulóban kiesett, de a vezérigazgató végül úgy döntött, hogy felveszi gyakornoknak.
Nagyjából másfél éve volt gyakornok mikor a cég egy új fiú csapatot alakított a Big Bang-t. A srácokról elindult egy dokumentum film Big Bang documentary melyben Hyun Seung is szerepelhetett, mint lehetséges tag, de végül úgy érezték, hogy nem elég érett a színpadra, így Seungri-val bezárult a csapat névsora.
Majd nem sokkal később találkozott Yang YoSeob-al, aki meggyőzte, hogy csatlakozzon a Cube-hoz, így debütált végül a Beast tagjaként.

2011. decemberében Hyun Seung debütált a Trubble Maker duó tagjaként, melyet a 4minute-es HyunAh-val alkotnak, mint a Cube egyik alcsapataként.

Zenekarai:

B2ST

B2ST

(ismeretlen - napjainkig)

Jang Hyun Seung dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább