Lee Gi Kwang

Lee Gi Kwang
Teljes név: Lee Gi Kwang
Együttes: B2ST
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 1366 alkalommal

Bemutatás:

Lee Gi Kwang 1990 március 30-án született Kwangju-ban Dél-Korea területén.
Jelenleg a Dongshin Egyetem színész szakára jár.

Biográfia:

Karrier /zenei/
Karrierjét a JYP Entertainment-nél kezdte ahol 4 évig volt gyakornok. Majd átszerződött a Cube-hoz és 2009 április 2-án szólóénekesként debütált az Mnet M! Countdown-ban. Nem sokkal később a koreai média már csak a következő Rain-nek és Se7en-nek hívták, mivel Rain-től énekelt számokat és volt, hogy Se7en zenéjére táncolt.
Ekkor AJ volt a művészneve ami az „Ace Junior” rövidítése, de sokan nem tartották nagyon eredetinek mivel már volt Koreában olyan előadóművész aki ugyan ezt a nevet viselte (Param együttesben volt). A Cube kijelentette, hogy megváltoztatják a nevet, de végül ez nem történt meg és GiKwang csatlakozott a Beast-hez.
A Beast tagokkal jó barátságot ápol hiszen a szóló számainál is együtt működtek mint háttér táncosok, sőt Doo Joon és JunHyung még reppelt is GiKwang Dancing Shoes című számában. Ezen felűl pedig YoSeob-al még egy középiskolába is jártak.

/színészi/
De nem csak mint énekes, táncos jeleskedik hanem mint színész is egyre feltörekvőbb. Első szerepét a High Kick Through the Roof című tv sorozatban kapta még 2009-ben.

Zenekarai:

B2ST

B2ST

(ismeretlen - napjainkig)

Lee Gi Kwang dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább