Gyakran Ismételt Kérdések 
1.    Hogyan tudok regisztrálni?


Regisztrálni nagyon egyszerű. Csupán annyit kell tenned, hogy a „regisztráció” feliratra kattintasz, mely az oldal jobb felső sarkában található bejelentkező panel alatt van. Ezt követően a megjelenő űrlapot kitöltve máris a Zeneszöveg.hu regisztrált felhasználójává válsz.


2.    Hogyan tudok saját profilt létrehozni és szerkeszteni?


Saját profilt kialakítani nagyon egyszerű. Regisztrációdat követően az alap profil automatikusan létrejön.
Amennyiben profilodat tovább szeretnéd csinosítani, ezt a jobb felső sarokban található "Profil adatok"-ra kattintva megteheted.
A "Profil adatok"-on belül két kategóriát találsz.
Az egyik a "Személyes beállítás" kategóriája, melyen belül az alap adataidat tudod megadni/módosítani illetve ha szükséges, jelszavadat megváltoztatni.
A másik a "Fórumbeállítások" kategóriája, melyen belül profil képet tölthetsz fel magadról, létrehozhatsz aláírást fórumhozzászólásaidhoz, és belső levelezésedet és facebook kapcsolatodat is beállíthatod.


3.    Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?


Amennyiben elfelejtetted a jelszavadat, mindössze annyit kell tenned, hogy rákattintasz az „elfelejtett jelszó” feliratra, amely a jobb felső sarokban, a bejelentkező panel alatt található. Ezt követően megadva regisztrált felhasználónevedet és e-mail címedet megadva, postafiókodba elküldünk egy linket, amely segítségével új jelszót tudsz magadnak készíteni.


4.    Hogyan tudok új dalszöveget beküldeni?


Új dalszöveget beküldeni kizárólag regisztrált felhasználóként tudsz.
Miután regisztráltál, a „szerkeszd az oldalt” dobozban található „új dalszöveg beküldése” linkre kattintva máris a megfelelő felületen találod magad.  A „szerkeszd az oldalt” dobozt a címlap jobb oldali sávjának tetején találod.


5.    Hogyan tudok új előadót beküldeni?


Új előadót beküldeni kizárólag regisztrált felhasználóként tudsz.
Miután regisztráltál, a „szerkeszd az oldalt” dobozban található „új előadó beküldése” linkre kattintva, máris a megfelelő felületen találod magad.  A „szerkeszd az oldalt” dobozt a címlap jobb oldali sávjának tetején találod.


6.    Hogyan tudok új személyt beküldeni?


Új személyt beküldeni kizárólag regisztrált felhasználóként tudsz.
Miután regisztráltál, a „szerkeszd az oldalt” dobozban található „új személy beküldése” linkre kattintva máris a megfelelő felületen találod magad.  A „szerkeszd az oldalt” dobozt a címlap jobb oldali sávjának tetején találod.


7.    Mi a különbség egy előadó és egy személy között?


Vannak olyan esetek, mikor a személy és előadó/együttes neve megegyezik. Pl.: "ákos", mint zenekar és Kovács Ákos, mint szövegíró, zeneszerző, előadó. Ebben az esetben az új személy beküldése űrlapon belül a „zenekarok rubrikában” tudod jelezni, hogy Kovács Ákos az „ákosi” együttes énekese. Azt pedig, hogy Kovács Ákos zeneszerzéssel és szövegírással is foglalkozik a „biográfia rubrikába” írhatod.
A megújult Zeneszöveg.hu oldalon lehetőséged van kedvenc szövegíród, zeneszerződ, dobosod stb. számára létrehozni profilt.


8.    Hogyan tudok albumot beküldeni? 


Új album beküldeni kizárólag regisztrált felhasználóként tudsz.
Miután regisztráltál, a „szerkeszd az oldalt” dobozban található „új album beküldése” linkre kattintva máris a megfelelő felületen találod magad.  A „szerkeszd az oldalt” dobozt a címlap jobb oldali sávjának tetején találod.


9.    Hogyan tudok új videót beküldeni?


Új videót beküldeni kizárólag regisztrált felhasználóként tudsz.
Miután regisztráltál, a „szerkeszd az oldalt” dobozban található „új videót beküldése” linkre kattintva máris a megfelelő felületen találod magad.  A „szerkeszd az oldalt” dobozt a címlap jobb oldali sávjának tetején találod.


10.    Honnan tölthetek fel videókat?


Egyelőre kizárólag csak a Youtube oldaláról tudunk elfogadni video ajánlásokat. Azonban a rövidtávú terveink között szerepel, hogy a későbbiekben már más forrásból származó videókat is elfogadjunk.


11.    Hogyan tudok új fordítást beküldeni?


Fordítást kizárólag regisztrált felhasználóink tudnak beküldeni.
Belépve a fordítani kívánt dalszöveg aloldalára, a jobb oldali sávban lévő „szerkeszd az oldalt” dobozban találod az „új fordítás beküldése” linket. Erre kattintva jutsz el a megfelelő felületre.


12.    Mi számít tükörfordításnak?


Jogi okokból egyelőre csak tükörfordítást áll módunkban elfogadni. Tükörfordításnak számít, mindaz, mely tartalmában hűen tükrözi az eredeti dalszöveg jelentését, azonban formailag nem követi azt (tehát nem feltétlenül rímel, nem énekelhető, nem átköltés/műfordítás).
Felhívjuk figyelmeteket, hogy kizárólag webfordító segítségével (pl.: google translator) készült fordításokat, azok nyelvtani hiányosságai miatt nem fogadunk el.


13.    Mi számít felnőtt tartalomnak?


Egy dalszöveg esetében:
-    durva káromkodás
-    uszító szövegek
-    szexuális tartalom
stb.
      Egy videó esetében:
-    túlzottan erőszakos képsorok
-    szexuális tartalom
stb.


14.    Amatőr együttesemet is feltehetem-e az oldalra?


Igen, amennyiben már legalább egy hivatalos fellépésetek volt.


15.    Hogyan tudok vásárolni a webshopban?


Webshopunkat partnercégünk üzemelteti, ezért annak használatához külön regisztráció szükséges. Ezt az űrlapot a webshop felületére belépve a jobb felső sarokban lévő „regisztráció” menüpont alatt találod.
Webshopunkhoz az oldal alján található információs panelről jutsz el.

A webshophoz való belépéshez katt ide!


16.    Hogyan tudom használni a Fórumot?


Miután regisztráltál a Zeneszöveg.hu-n, automatikusan jogosulttá válsz a fórum használatára.
     A fórumot az oldal alján található információs panelről éred el.

A fórumhoz való belépéshez katt ide!


17.    Hogyan vehetek részt a nyereményjátékokban?


Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrált felhasználóként figyelemmel kísérned aktuális játék felhívásunkat, melyekről a címlapon és facebook oldalunkon értesülhetsz.


Címlaphoz  katt ide!


A Zeneszöveg facebook oldalához  katt ide!További kérdéseidet várjuk szeretettel a láblécben található "véleményed van, oszd meg velünk!" kérdező panelen keresztül.
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább